Reviews

5/5

Een nieuw concept perfect in beeld brengen met oog voor detail en beleving van de bezoeker, daar heb je een kunstenaar als Marga voor nodig!

De brandshoot van It’s a Man’s Day is een ware parel geworden die vele harten sneller heeft doen kloppen.

Lof voor de samenwerking en knowhow van Marga.

Ik heb Marga leren kennen in Amsterdam tijdens de shoot van Zakenvrouwenclub. Ik was werkelijk versteld van haar persoonlijkheid en creativiteit. In het verleden heb ik meerdere fotoshoots gehad, maar nooit eerder heb ik zo mooi en puur op een foto gestaan. Marga wist mij als sterke persoonlijkheid in de juiste setting en in mijn kracht te brengen en dat resultaat is werkelijk verbluffend. Marga je bent een vakvrouw met internationale allure! Ik zal je zeker aanraden en in de toekomst blijven benaderen.

Ik vond het fijn om voor de camera bij Marga te staan. Ze is heel professioneel . Ze geeft samen met haar assistent goede adviezen waardoor de foto's prachtig zijn geworden. Ik was echt verbaasd over het eindresultaat, zo mooi zijn de foto's! Ze heeft me als mezelf vast weten te leggen. En gaf me het vertrouwen dat ik nodig had. Ik zou haar zeker aanraden!

Fifty and still fabulous, precies dat heeft Marga weten vast te leggen. Ze haalt het beste in jou naar boven. We hebben samen gebrainstormd over de gewenste uitstraling en branding, waarna ze tot in de kleinste details de fotosessie voorbereidt. Een shoot die in een inspirerende setting met een goede vibe plaatsvindt, zodat jij in alle rust kunt schitteren.

Een aantal jaren geleden bij Marga terecht gekomen voor een fotoshoot met mijn dochter samen, ze was toen 11 jaar, hier zijn prachtige foto’s uit ontstaan ondanks Marga aan gaf niet vaak duo fotoshoots te doen, wij zijn erg tevreden en dankbaar, meerdere foto’s hangen nog in huis van deze fotoshoot!
Nu 7 jaar later werd mijn dochter 18 jaar en wilde ik haar een herinnering cadeau geven voor haar verjaardag, ik moest denken aan Marga en zocht contact, altijd fijn om persoonlijk even te bespreken wat er mogelijk is. We komen uit op een spannende boudoir fotoshoot, voor mijn dochter natuurlijk een herinnering voor haar leven en met prachtig resultaat! Er zijn wat mooie plaatjes uit ontstaan! Wederom erg dankbaar voor de professionaliteit! Zeker zou ik Marga aanbevelen!

Wat was het een feestje om "jouw" prinses te zijn! Je bent zo enthousiast en professioneel. Onder begeleiding van jou en je fantastische styliste gaat het nemen van foto's moeiteloos en vanzelf en heb ik fantastische plaatjes mogen ontvangen. In 2024 kom ik zeker nog een keer bij je terug!